Dades tècniques:

  • Data: 25 de Febrer de 2018
  • Lloc: Onda i rodalies
  • Distància: 5km – 20km – 2,5km
  • Hora d’eixida: 7.10h València (rotonda Politècnic)
  • Hora d’inici de la prova: 9h
  • Temps invertit: 6 hores aproximadament en total
  • Temps en moviment: des de 1h 3 min fins 1h 15 min
  • Temperatura: 8ºC a l’inici de la prova, incrementant-se paulatinament a mesura que avançava el matí fins arribar als 17ºC a l’hora de l’esmorzaret.
  • Participants: Renard, Nicolas (Chloé), Evelio, Carbonell, Cruz, Gallego, Monsalve, Lakkis (supporter), Chacón (photographer) i Arévalo.

 

Bonica prova disputada a Onda corresponent al campionat autonòmic de duatló sprint i inclosa dins del circuit de duatlons de Castelló. Dels 270 inscrits, varem trobar a faltar  absències importants de companys apuntats al circuit que, per diferents motius, no varen poder assistir a la cita com fou el cas de Fragueiro, Will i Silvia.

Iniciàrem el trajecte cap a la capital de la ceràmica dos cotxes, el de Carbonell i Arévalo, que quedàrem prèviament via grup de whasapp creat per a l’ocasió. La resta de participants acudiren pel seu compte.

Cal destacar que durant el viatge, poguèrem veure per l’autovia un cotxe a tota paleta circulant sense un pneumàtic  i amb la llanda tirant espurnes. Bastant curiós.

Ja a Onda ens dirigírem a la zona de dorsals i transició on anàrem juntant-nos només els membres participants del club mentre preparàvem el material, ja que en aquesta ocasió la marea morada no va poder acompanyar en massa al seu equip. El fred es notava i l’etern dilema de si “térmica si, térmica no” rondava els nostres caps. A la fi, les decisions foren variades. Com quasi sempre Gallego i Monsalve foren els últims a accedir a l’àrea de transició quasi quan ja l’estaven tancant. Menys mal que estava la presidenta per a posar ordre i ficar presa a la “parella”, encara que la seua idea de fer la foto de rigor prèvia a la disputa del campionat va haver de posposar-la a la finalització de la jornada esportiva.

En línea d’eixida, la categoria masculina començava a les 9h i la femenina 15 minuts després, el més comentat entre els acorrecuitas era l’afavoridors dels nous tritratges i això també el podíem notar per les mirades indiscretes de la resta de participants. I com no, destacar el look del nostre company Evelio amb la seua nova gorra ACC (ens va confesar que li va costar molt deixar-se la seua volguda gorra roja a casa).

Amb un poc de retard sobre l’horari previst degut a cotxes mal aparcats (molt extrany en este tipus de proves), arrancava el duatló. Per davant Carbonell va eixir “a fuego” i un poc més darrere Cruz, que va perdre una sabata en el primer km. Més tranquils per darrere anaven junts Monsalve, Gallego i Arévalo que pactaren un ritme i es deixaren els ganivets a casa per una vegada.

La prova fou rápida sobretot el circuit de bicicleta (li ho podeu preguntar a Chacón Photographer que estava tombat a terra en meitat de la carretera fent fotos com un descosit i a punt estiguí de tindre un seriós disgut)  i en menys de 55 minuts va entrar el primer classificat.

Els nostres s’esforçaren de valent per a obtindre la millor posició final que fou per a Carbonell amb un temps de 1 h i 3 minuts obtenint la posición 70 de la general.

En categoría femenina la nostra gran Renard va obtindre  un grandíssim resultat amb la 1ª posició del seu grup d’edat i la 4ª posició del campionat autonòmic.

Acabada la competició i ja recuperats de l’esforç, fou moment per a les esperades fotos i rises junt amb els companys de Resistentia T3, amb els que compartírem una estona agradable fent bromes principalment sobre les noves equipacions morades i més tard coincidírem a l’esmorzar de germanor.

 

Autor: Chema Arévalo

CONTACTA CON NOSOTROS

No estamos en este momento. Pero puedes enviarnos un correo electrónico y nos pondremos en contacto contigo lo antes posible.

Enviando

ACORRECUITA TRIATLÓ 2023 Todos los derechos reservados. | Desarrollado por DEPORBRANDS | POLITICA DE PRIVACIDAD

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?